Počet porcí: 2
Náročnost: snadné
Doba přípravy: 25 - 30 minut
Suroviny:
Postup: Steaky z tuňáka osolíme, opepříme a pokapeme šťávou z citronu. Potřeme celé kvalitním rostlinným olejem a posypeme směsí čili a kari koření, utřeného česneku a oregána. Necháme cca 15 minut odpočinout při pokojové teplotě. Gril rozpálíme na přímé grilování. Grilovací rošt ošetříme BBQ olejem a rovnou na rošt položíme maso. Steaky grilujeme z každé strany po dobu 8 - 10 minut.Ochucený dresink ke steaku připravíme smícháním zakysané smetany s nasekanou pažitkou, dochutíme solí a pepřem. Steak servírujeme teplý, přelitý studeným smetanovým dresinkem s čerstvým pečivem. Můžeme též připravit lehký zeleninový salát.
Další dlouho očekávaná novinka letošní grilovací sezóny - dva modely grilů Plancha od kanadského...
Naše zapálení pro keramické grily Big Green Egg přispělo k tomu, že se naše prodejna v...
Když se řekne Franklin Barbecue málokdo v České republice ví, o koho nebo o co se jedná. Kdežto v...